Woehhh I'm going to the USA

Door: Eefje

Blijf op de hoogte en volg Eefje

17 Juni 2011 | Nederland, Berkel

Hi there!

Het is ongelooflijk, maar mijn droom om in Amerika te gaan studeren en hockeyen gaat nu echt uitkomen! Gisteren was het een geweldige dag, 16 juni 2011; mijn verjaardag en de eindexamenuitslag!

Na het nakijken van de examens kon het eigenlijk niet meer mis gaan, maar toch was het wel spannend. 's Ochtends cadeautjes gekregen van mijn ouders en broertjes en vervolgens van 09.00-11.00 uur meteen rijles gehad. Het bleek een goede afleiding te zijn, want ik was niet meer bang voor de uitslag, maar bang dat ik ongelukken zou gaan maken. Uiteindelijk is het allemaal goedgekomen en vond ik het echt leuk! Tussen 12.00-13.30 uur werd ik gebeld en dat was toch wel het spannendste moment van mijn leven. Gelukkig hoorde ik aan de andere kant van de lijn meteen een vrouwenstem, dus ik wist gelijk dat ik het had gehaald. Gelukkig maar, want toen was het dus dubbel feest!
Vervolgens ben ik snel naar school gegaan om mijn lijst op te halen en te proosten. Gelukkig waren al mijn vriendinnetjes ook geslaagd, dus het feest kon beginnen. Eerst lekker barbecuen met vrienden en familie, om vervolgens met vrienden en vriendinnen de stad in te gaan. Het is een latertje geworden, maar het was zeker helemaal top! Ik kon eindelijk vol trots mijn id laten zien, want ik ben nu eindelijk 18! Niet dat ik me nu opeens anders voel, maar het idee is toch wel leuk!

De komende tijd zal mijn leven niet uit veel anders bestaan dan; examenfeestjes, rijlessen en slapen. En vind ik dat erg? Nee hoor, no problemo! Ik heb het wel verdiend om even lekker te niksen na het afgelopen jaar! En ik moet natuurlijk ook extra veel leuke dingen gaan doen met mijn dierbare mensen die ik straks een hele tijd niet zal zien!

Liefs,
Eef

• 23 Juni 2011 - 19:54

Leonie:

Haha Eef, leuk verslag. Aan de ene kant super voor je dat je naar de States gaat hockeyen, anderzijds... ik zal je supermissen!

Eefje

Hockeyen is mijn echte passie en er is niks mooiers dan in het mooiste land van de wereld hockeyen en studeren! Ik wil nieuwe mensen leren kennen, vloeiend Engels leren spreken,lekker genieten van de Amerikaanse cultuur! Een prachtig jaar in m'n eentje met nieuwe herinneringen die niemand me ooit af kan pakken!

Actief sinds 06 Feb. 2011